Professionals

Je eigen koers varen

Ben je niet gelukkig in je werk? Heb je een baan, maar wil je iets anders? Heb je moeite met keuzes maken? Weet je niet waar je moet beginnen? Wil je ontdekken wat jouw authentieke drijfveren en talenten zijn en op basis hiervan je koers bepalen? Of wil je effectiever leren communiceren en jezelf beter leren presenteren in sollicitatiegesprekken, zodat je meer succes hebt op de arbeidsmarkt? Zoek je een deskundige en mensgerichte coach die je hierbij ondersteunt? Bekijk hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Loopbaanonderzoek

Een (loop)baan die bij je past begint bij zelfkennis. Starten met de kern. Weten wie je bent, wat jouw eigen, natuurlijke talenten zijn en waar je voor staat en gaat. Je doorloopt bij mij een onderzoek om de onderste steen boven te krijgen. Het resultaat? Helderheid over wie je bent, wat je wilt en wat je kan en helderheid over het pad dat je wilt gaan bewandelen.

Loopbaancoaching

Soms is het lastig om bepaalde patronen te doorbreken. Je voelt dat je niet gelukkig bent in je werk, maar je weet niet precies hoe het komt of je voelt allerlei belemmeringen om stappen te zetten. Loopbaancoaching biedt dan uitkomst. Ik help je jezelf beter te leren kennen, te luisteren naar wat passend en goed voor je is en hier ook daadwerkelijk stappen in te zetten.

Individuele sollicitatie- en communicatietraining

Solliciteren is niet gemakkelijk. Overtuigend vertellen wie je bent, wat je wilt en wat jij kunt bijdragen aan een organisatie is best lastig. En dan is het ook nog belangrijk om goed te luisteren naar je gesprekspartner. Effectief communiceren is sowieso wel een kunst. Herken jij je hierin? Dan kan een intensieve individuele sollicitatie- of communicatietraining uitkomst bieden.

Contact