Hoe werkt het?

Als jij je aangesproken voelt door wat BASICZ voor je kan betekenen, dan bel of mail je me en plannen we een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek op één van de werklocaties van BASICZ. Kennismaken via videobellen kan ook. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vraag en behoefte en kijken we wat ik hierin voor jou kan betekenen. Als er een match is, maak ik een plan van aanpak op maat. Een standaard loopbaantraject bestaat meestal uit 5 tot 7 sessies van elk 1,5 uur. Een uitgebreid traject bestaat uit maximaal 10 sessies. Een loopbaan- of ontwikkelonderzoek kost minder tijd: meestal één sessie vooraf, een onderzoeksdag en een nabespreking.

Interesse? Neem gerust contact op!

Wat kenmerkt de aanpak?

Gedegen

Kwaliteit en resultaat leveren staan bij BASICZ voorop. Ik ben daarom aangesloten bij beroepsverenigingen NIP en NOLOC en ik werk met wetenschappelijk onderbouwde instrumenten, oefeningen en technieken. Los daarvan ben ik als persoon pas tevreden als jij echt verder kunt. Daarom is het belangrijk dat ik goed begrijp wat jouw behoefte en verwachting is en naar welk resultaat jij verlangt. Ik besteed daarom veel tijd aan het kennismakingsgesprek. Ik luister goed en vraag veel door. Vervolgens toets ik of ik je goed begrepen heb en of onze verwachtingen bij elkaar aansluiten. Ook tijdens een traject blijf ik dit toetsen. Zo kun je ervan op aan dat we het juiste pad blijven bewandelen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en laagdrempeligheid vind ik belangrijk. Ik kan jou het beste helpen als we met elkaar kunnen praten van mens tot mens. Ik zie mezelf niet als de expert met de witte jas die jou vertelt hoe je in elkaar steekt. Jij bent de meester-expert wat betreft jezelf. Ik ben vooral degene die jou helpt jouw kern naar boven te halen, je antwoorden te vinden en stappen te zetten.

Recht-door-zee

Voor mij geldt: what you see is what you get. Transparantie staat voorop. Ik doe mijzelf niet mooier voor dan ik ben en ik ben eerlijk en direct in mijn communicatie. Een confrontatie ga ik niet uit de weg als ik denk dat ik jou daarmee verder help.

Maatwerk

Elke persoon en elke vraag is uniek. Ik geloof niet in het aanbieden van standaard trajecten. Ik kies voor maatwerk. Dit betekent dat ik de aanpak aanpas aan jouw vraag en situatie. Op basis van een gedegen intake adviseer ik je over de beste route. Een traject kan verschillen in tijdsduur en intensiteit, afhankelijk van jouw vraag. Het kan bestaan uit gesprekken, oefeningen, tests en reflectie-opdrachten. Het resultaat dient altijd aan te sluiten bij wat we samen vooraf als doel hebben bepaald.

Wat levert het mij op?

Als je een traject bij BASICZ hebt afgesloten, heb je inzicht in wie je bent, wat je wilt, wat je natuurlijke drijfveren en talenten zijn, wat je energie geeft, waar je voor gaat en waar je voor staat. Je weet dit te vertalen naar je eigen loopbaanpad en je weet welke concrete stappen je hiervoor moet zetten. Je bent beter in staat te luisteren naar jezelf en keuzes te maken die bij je passen. Je hebt mooie en pakkende woorden gevonden om jezelf te kunnen presenteren binnen je eigen organisatie of op de arbeidsmarkt en je weet hoe je op een effectieve manier een gesprek moet voeren.