Referenties

Wat klanten zeggen over BASICZ

 • Mariska Knapen
  "In 2019 voelde ik de behoefte om te onderzoeken wat qua werk nog meer passende kansen en mogelijkheden voor mij zouden zijn en in welke rol ik het beste tot mijn recht zou komen. Sofie heeft me uitstekend geholpen door zowel objectieve testen in te zetten als door mij aan het denken te zetten in onze gesprekken. Ze stelde me gerichte, prikkelende vragen die me hielpen terug te gaan naar wat ik echt wil, waar ik echt enthousiast van word. Sofie doet dit met een combinatie van vriendelijkheid en doortastendheid waardoor je echt tot antwoorden voor jezelf komt! Ik heb haar ervaren als een echte professional."
  Mariska Knapen
  Senior Juridisch Adviseur - Gemeente Eindhoven
 • Jeroen Ansems - Specialist Inzetbaarheid
  "Sofie is een kei in het eenvoudig en helder ontrafelen van complexe loopbaanvraagstukken. Ze stelt je gerichte vragen en vat zaken voor je samen via een prettig en gelijkwaardig gesprek. Daarbij observeert en analyseert ze scherp waardoor je geruisloos bij je kern komt. Een onderzoek wordt altijd tijdig afgerond met een heldere en doelgerichte rapportage. Ik doe daarom vaak een beroep op Sofie voor diverse loopbaan- en ontwikkelonderzoeken voor collega’s van de Gemeente Eindhoven."
  Jeroen Ansems - Specialist Inzetbaarheid
  Gemeente Eindhoven
 • Annelies Beugelink - Adviseur en Projectmanager
  "Na een aantal maanden uit de running te zijn geweest was ik op zoek naar een volgende stap in mijn loopbaan. Ik wist niet goed wat ik wilde en hoe ik een volgende stap kon zetten. Wat in mijn hoofd een enorme warboel was, kon Sofie ontrafelen en helder maken. Wat ik ook heel fijn vond was dat het loopbaanvraagstuk breder werd bekeken. Sofie had oog voor mijn persoonlijke situatie en ontwikkeling. Zowel in mijn loopbaan als in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik nog steeds veel plezier van dit traject!"
  Annelies Beugelink - Adviseur en Projectmanager
  Louter Advies
 • Anoniem
  "Zeer deskundige psychologe die op een innemende wijze met een casus aan de slag gaat. Zij is in staat om je met je eigen innerlijke ik aan de slag te laten gaan en jezelf te leren ontdekken. Van hieruit kan je enorm groeien en ontwikkelen en weet je voor je zelf ook waar je grenzen zijn."
  Anoniem
  Spontaan geplaatst op Google
 • René van der Vegt
  "Sofie heeft me getraind, getriggerd en gecoacht op een manier die ik erg waardeer. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid en zorgt voor een veilige omgeving waarin je jezelf kan en mag zijn. Ze begrijpt de kunst van coachen. Ze heeft mij geleerd op een andere manier naar mijzelf te kijken en zo naar een hoger plan gebracht."
  René van der Vegt
  Beleidsmedewerker Openbare Ruimte en Groen - Gemeente Montferland
Contact