Wat klanten zeggen over BASICZ:

“BASICZ weet binnen korte tijd de ‘pijnpunten’ bloot te leggen en mensen te stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken. BASICZ, in de persoon van Sofie Paijmans, confronteert zonder de verbinding en veiligheid te verliezen. Op originele en succesvolle wijze helpt BASICZ mensen te reflecteren op de eigen drijfveren en gedrag. In samenwerking met opdrachtgever en medewerker verheldert BASICZ de coachingsvraag en gaat vervolgens op een respectvolle en integere wijze voortvarend aan de slag!”

Lisette Burnett, Regiodirecteur, Archipel Zorggroep te Eindhoven

“Wij waarderen de laagdrempeligheid van contact, de flexibiliteit en het deskundige advies van BASICZ. We stellen de uitgebreide en goed leesbare rapportages zeer op prijs. Dit hoor ik ook terug van onze deelnemers aan de assessments van BASICZ. Of ze nu wel of geen positief advies krijgen, ze geven aan dat ze een meerwaarde hebben ervaren van de assessments en dat de inhoud van de rapportage hen in staat stelt hun eigen leerdoelen verder te formuleren. Er zijn geen zaken die ik anders zou willen zien. Ik wil BASICZ vooral meegeven: ga zo door!”

Stefan Klaassen, Senior Beleidsmedewerker/ Trainer Academie, Archipel Zorggroep te Eindhoven

“BASICZ geeft realistische en concrete adviezen. Er wordt snel gereageerd op de klantvraag, we kunnen altijd op korte termijn terecht.”

Hoofd Personeel en Organisatie, zorginstelling te Venray

“Al vanaf de eerste kennismaking had ik het gevoel dat de loopbaancoach begreep waar ik behoefte aan had. Ze wist dit vervolgens direct te vertalen in een concreet plan met duidelijke doelstellingen. De loopbaancoach, Sofie Paijmans, is zeer deskundig en is heel goed in staat om maatwerk te bieden. Ze luistert goed en kon daardoor mijn loopbaanvragen heel concreet vertalen naar de praktijk. De gesprekken verliepen in een prettige sfeer, waarbij er telkens weer nieuwe onderdelen van de loopbaanpuzzel werden ontrafeld en opgelost. De dienstverlening van BASICZ typeer ik als deskundig, maatwerk, volledig, concreet, vriendelijk en oplossingsgericht.”

Deelnemer loopbaanbegeleiding, Gemeente Eindhoven

“Mijn dag is wel heel goed begonnen met dit rapport! Ik herken mezelf er echt helemaal in en ben blij met de tips die je geeft. Deze zal ik gaan verwerken in een persoonlijk ontwikkelplan dat ik zal bespreken binnen de organisatie. De assessmentdag is echt een superleerzame dag voor me geweest en ik wil je oprecht bedanken voor hoe je me er doorheen hebt geholpen!” 

Rachelle van Eijk, deelnemer selecterend ontwikkelassessment, Archipel Zorggroep te Eindhoven

“De assessmentpsycholoog van BASICZ is professioneel, open, betrokken en sympathiek. Zij is rustig, heeft een heldere visie en durft te confronteren.”

Deelnemer loopbaanassessment, Gemeente Eindhoven

“BASICZ denkt met ons mee. Een opdracht wordt niet zo maar klakkeloos geaccepteerd, maar er wordt meegedacht over de beste manier om het vraagstuk op te lossen, door middel van spiegelen en het aanreiken van alternatieven. BASICZ is hiermee voor ons een verlengstuk bij het goed inrichten van processen die te maken hebben met de ontwikkeling van individuen en teams binnen onze organisatie. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.”

Alinde Tak, personeelsadviseur, Sint Jans Gasthuis te Weert