Referenties

Wat klanten zeggen over BASICZ

 • Mariska Knapen - Senior Juridisch Adviseur
  "In 2019 voelde ik de behoefte om te onderzoeken wat qua werk nog meer passende kansen en mogelijkheden voor mij zouden zijn en in welke rol ik het beste tot mijn recht zou komen. Sofie heeft me uitstekend geholpen door zowel objectieve testen in te zetten als door mij aan het denken te zetten in onze gesprekken. Ze stelde me gerichte, prikkelende vragen die me hielpen terug te gaan naar wat ik echt wil, waar ik echt enthousiast van word. Sofie doet dit met een combinatie van vriendelijkheid en doortastendheid waardoor je echt tot antwoorden voor jezelf komt! Ik heb haar ervaren als een echte professional."
  Mariska Knapen - Senior Juridisch Adviseur
  Gemeente Eindhoven
 • Jeroen Ansems - Specialist Inzetbaarheid
  "Sofie is een kei in het eenvoudig en helder ontrafelen van complexe loopbaanvraagstukken. Ze stelt je gerichte vragen en vat zaken voor je samen via een prettig en gelijkwaardig gesprek. Daarbij observeert en analyseert ze scherp waardoor je geruisloos bij je kern komt. Een onderzoek wordt altijd tijdig afgerond met een heldere en doelgerichte rapportage. Ik doe daarom vaak een beroep op Sofie voor diverse loopbaan- en ontwikkelonderzoeken voor collega’s van de Gemeente Eindhoven."
  Jeroen Ansems - Specialist Inzetbaarheid
  Gemeente Eindhoven
 • Annelies Beugelink - Adviseur en Projectmanager
  "Na een aantal maanden uit de running te zijn geweest was ik op zoek naar een volgende stap in mijn loopbaan. Ik wist niet goed wat ik wilde en hoe ik een volgende stap kon zetten. Wat in mijn hoofd een enorme warboel was, kon Sofie ontrafelen en helder maken. Wat ik ook heel fijn vond was dat het loopbaanvraagstuk breder werd bekeken. Sofie had oog voor mijn persoonlijke situatie en ontwikkeling. Zowel in mijn loopbaan als in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik nog steeds veel plezier van dit traject!"
  Annelies Beugelink - Adviseur en Projectmanager
  Louter Advies
 • Anoniem
  "Zeer deskundige psychologe die op een innemende wijze met een casus aan de slag gaat. Zij is in staat om je met je eigen innerlijke ik aan de slag te laten gaan en jezelf te leren ontdekken. Van hieruit kan je enorm groeien en ontwikkelen en weet je voor je zelf ook waar je grenzen zijn."
  Anoniem
  Spontaan geplaatst op Google
 • Fleur Wouters - Verkeersplanoloog
  "Eind 2018 heb ik bij Sofie een ontwikkelonderzoek gedaan omdat ik mijn werk écht niet meer leuk vond. Sofie heeft me laten nadenken over wat ik belangrijk vind in het leven en in het werk. Toevallig kwam toen net een functie vrij op onze afdeling die veel beter bij me paste. Sindsdien heb ik ontzettend veel plezier in mijn werk. Binnenkort start ik met een functie die nóg beter aansluit op wat ik leuk vind, waarbij ik tijdens de sollicitatie opnieuw gebruik hebt gemaakt van het rapport dat Sofie heeft opgesteld. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor het terugvinden van mijn werkplezier en passie!
  Fleur Wouters - Verkeersplanoloog
  Gemeente Eindhoven
 • Mira - Communicatieprofessional
  "Na een roerige tijd op werkgebied heeft Sofie mij weer op de juiste koers weten te zetten! Door haar professionele, integere en doortastende aanpak kwam ik er achter welke keuzes ik moest gaan maken en geloofde ik ook in de haalbaarheid hiervan. Daarnaast is Sofie een zeer prettige, warme en inlevende coach, die binnen afzienbare tijd je valkuilen, maar zeker ook je sterktes op tafel weet te krijgen. Nogmaals dank Sofie!"
  Mira - Communicatieprofessional
  Onderwijsorganisatie
 • René van der Vegt - Beleidsmedewerker Openbare Ruimte en Groen
  "Sofie heeft me getraind, getriggerd en gecoacht op een manier die ik erg waardeer. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid en zorgt voor een veilige omgeving waarin je jezelf kan en mag zijn. Ze begrijpt de kunst van coachen. Ze heeft mij geleerd op een andere manier naar mijzelf te kijken en zo naar een hoger plan gebracht."
  René van der Vegt - Beleidsmedewerker Openbare Ruimte en Groen
  Gemeente Montferland
Contact