Persoonlijke presentatie

Overtuigend en met plezier jezelf laten zien

Herken je dit?

 • Het is dringen geblazen voor de baan die jij wilt. Hoe val je op tussen de rest?
 • Jezelf profileren? Jakkes. Als je je werk gewoon goed doet, kom je er ook wel toch?
 • Je weet wat je wilt en kunt, maar in sollicitatiegesprekken loop je soms vast
 • In netwerk- en sollicitatiegesprekken heb je moeite jezelf overtuigend te presenteren
 • Je hebt veel te bieden, maar geen vlotte babbel. Hoe laat je jezelf zien?

Wat kan ik je bieden?

Als je als professional op zoek bent naar de baan die echt goed bij jou past, is het belangrijk om te laten zien wie je bent, waar je voor gaat en wat je kunt. Maar jezelf presenteren kan spannend of ongemakkelijk zijn. Zeker als je wat introverter bent of denkt dat je jezelf anders moet voordoen dan je bent. Verrassing: in jouw authenticiteit schuilt juist jouw kracht! Met opdrachten en praktisch oefenen help ik je jouw eigen ik te presenteren als een ‘merk’. Dit is niet meer dan jouw authentieke kern onderscheidend naar voren brengen. Op een manier die bij jou past. Ik ondersteun je bij het vinden van de juiste woorden en help je om jouw verhaal in sollicitatie- en netwerkgesprekken overtuigend over de bühne te brengen. Jouw uniekheid wordt zo zichtbaar en tastbaar. Dit geeft je een voordeel ten opzichte van andere sollicitanten.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Referenties

 • René van der Vegt - Beleidsmedewerker Openbare Ruimte en Groen
  "Sofie heeft me getraind, getriggerd en gecoacht op een manier die ik erg waardeer. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid en zorgt voor een veilige omgeving waarin je jezelf kan en mag zijn. Ze begrijpt de kunst van coachen. Ze heeft mij geleerd op een andere manier naar mijzelf te kijken en zo naar een hoger plan gebracht."
  René van der Vegt - Beleidsmedewerker Openbare Ruimte en Groen
  Gemeente Montferland
 • Mira - Communicatieprofessional
  "Na een roerige tijd op werkgebied heeft Sofie mij weer op de juiste koers weten te zetten! Door haar professionele, integere en doortastende aanpak kwam ik er achter welke keuzes ik moest gaan maken en geloofde ik ook in de haalbaarheid hiervan. Daarnaast is Sofie een zeer prettige, warme en inlevende coach, die binnen afzienbare tijd je valkuilen, maar zeker ook je sterktes op tafel weet te krijgen. Nogmaals dank Sofie!"
  Mira - Communicatieprofessional
  Onderwijsorganisatie
Contact