Professionals in loondienst

Overtuigend je eigen koers varen

Heb je een baan, maar wil je iets anders? Weet je niet wat? Wil je ontdekken wat jouw authentieke talenten zijn en op basis hiervan je koers bepalen? Wil je dit omzetten in een onderscheidend profiel en wil je jezelf hiermee overtuigend leren presenteren, zodat je succes hebt op de arbeidsmarkt? Zoek je een sparringpartner en coach die je ondersteunt bij je proces? Bekijk hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Onderzoek

Een (loop)baan die bij je past begint bij zelfkennis. Starten met de kern. Weten wie je bent, wat jouw eigen, natuurlijke talenten zijn en waar je voor staat en gaat. Ik ondersteun je bij het ontdekken van je authentieke kern. Zodat je een duidelijke, eigen koers kunt varen.

Een helder profiel

Wat bied jij een organisatie? Wat onderscheidt jou van een ander? Ik ondersteun je bij het vertalen van jouw authentieke kern naar een krachtig persoonlijk profiel waarmee je binnen de eigen organisatie of op de arbeidsmarkt laat zien wat je te bieden hebt.

Persoonlijke presentatie

Als je eenmaal weet welk type baan je wil, is het belangrijk om jezelf overtuigend te kunnen presenteren. Ik ondersteun je bij het vinden van de juiste woorden en help je jouw verhaal in sollicitatie- en netwerkgesprekken krachtig naar voren te brengen.

Contact